Beoordelingen van Restaurant Vleutens Paleis Vleuten

Recente recensies

5.0
BB
gisteren
Sijmen
29 november 2022

Sneller bezorgd dan aangegeven, eten was prima en lekker.

Ron
28 november 2022

Bijzonder jammer dat u ons na zoveel bestellingen nog steeds niet weet te vinden en de maaltijd wat later kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.r. Heijkamp
27 november 2022
HZ
26 november 2022

Weer prima

H op 9 :)
23 november 2022

Vertrouwd en goed restaurant. Vandaag een voor mij nieuw gerecht. Jil Jim Kai. Wat was dat lekker! Eindelijk een gerecht zonder saus die de echte smaak verhult. Heerlijke smaak, echt een topgerecht, lekkere pittigheid, malse licht gepanneerde kip met wat groente en een oepertje. Daarbij de zalige broccoli als 2e gerecht. Van mij mogen er meer gerechten van dit kaliber komen. Mijn nieuwe favoriet! Door dit soort gerechten steekt Vleutens Paleis ver uit boven de andere Chinees Indische restaurants. Ben benieuwd of de kok meer van dit soort gerechten kan introduceren! Ik bied me aan als proefkonijn voor sausloze / sausarme, minder zoete gerechten zoals de Jil Jim Kai! Voltreffer!

Kees Brederveld
21 november 2022

Waren de loempia's vergeten, maar na gebeld te hebben weer snel nagestuurd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Betty
20 november 2022
Lizette
19 november 2022
Cv.Wijngaarden
19 november 2022

De bestelde loempia’s waren lekker, mooi op tijd en goed warm. Voor herhaling vatbaar

Francien van de Vorst
18 november 2022

Super lekker!

Yvonne
18 november 2022

Was weer heerlijk en binnen 10 min gebracht.

Marion
15 november 2022

Zeer snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Deborah Vermaak - de Vries
14 november 2022
C van Bezooijen
13 november 2022

Wij waren onder indruk van de kwaliteit en de bezorging. TOPPIE

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

1964
12 november 2022

Heerlijk eten met een hele goede prijs-kwaliteit verhouding

Danyel
12 november 2022

Het maandmenu van deze maand was gisteren weer verschrikkelijk…… LEKKER…!!

Harrie V.D.Berg
11 november 2022

ben zo blij dat jullie de biefstuk sate saus weer hebben.

karin de Bruin
8 november 2022

Zo lekker was het. Alles was een topkwaliteit.

Boot
5 november 2022

Prima kwaliteit vlees(peking eend) De saus met verse sinaasappel veel te zoet (zoetstof???) en veel te veel maizena gebruikt! Doe de saus er apart bij, dan blijft de eend ook knapperiger!!!

Yvonne
4 november 2022

Binnen 15 min. Heerlijk eten.

Ar heijkamp
3 november 2022

Heerlijk eten maar de bezorging was 20 minuten te vroeg maar dat is altijd nog beter dan te laat

Zonneveld
30 oktober 2022

Lekker eten! Alleen.klopt de tijd van bezorging niet.met de rijd die woed aangegeven na de bestelling. Scheeel 45 min.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erika de COO
28 oktober 2022
Ton
24 oktober 2022
Y. Bossaert
24 oktober 2022

Heerlijk gegeten.....was heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kay
23 oktober 2022
Will Alflen
22 oktober 2022

Erg lekker!

Danyel
20 oktober 2022

Zoals altijd precies op tijd klaar, eten ziet er erg lekker uit, mooi beetgare groenten en smaakt zelfs nog beter dan het eruit ziet. En als je via internet rechtstreeks bij het restaurant besteld krijg je altijd wat lekkere casave kroepoek gratis mee....!!

Peter
17 oktober 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten Bezorger was netjes en optijd Geen klachten van mijn kant Ga zo door

Anoniem
16 oktober 2022
Jane
14 oktober 2022

Het valt ons op dat de porties de afgelopen periode kleiner is geworden. Waar we eerder met een grote bak bami makkelijk met 4 personen konden eten, is dit nu krap aan.

Sjoerd
10 oktober 2022

Top. snelle bezorging en goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ann
10 oktober 2022

Heerlijk gegeten, via de website besteld en opgehaald.

Presser
9 oktober 2022

Onze eerste bestelling bij Vleutens paleis. Alles goed op smaak en gerechten waren heerlijk. Helaas miste we wel 1 gerecht en daar kom je pas achter bij het uitpakken.

Ludi
7 oktober 2022

Zoals gewoonlijk héérlijk gegeten

Cees van Gastel
29 september 2022

Gewoon weer lekker gegeten!

Pieter
26 september 2022

Het eten was sterk afgekoeld toen het eenmaal bij ons aankwam. Tijd tussen bezorgen en vertrek bij restaurant bedroeg bijna 25 minuten. Patat en loempia waren slap en bijna koud. Rest ging nog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert
25 september 2022
Carola
25 september 2022
Will Alflen
21 september 2022

De loempia was baggervet, het vet droop er letterlijk vanaf, best jammer, maar hij was goed gevuld! De rest van heerlijk!

Ludi
20 september 2022

Heerlijk gegeten weer

Willem
19 september 2022

Prima communicatie over de voortgang en precies op tijd afgeleverd. Eten was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
17 september 2022

Heel snel bezorgd en erg lekker warm eten.

Ludi
15 september 2022

Heerlijk eten

Maaike
12 september 2022

Heerlijk eten! Bakjes bami/nasi mag groter

Bianca
11 september 2022

Kipballetjes waren dit keer helaas nog rauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frits
9 september 2022
Kleijn
8 september 2022

Altijd lekker, vriendelijke mensen! Kom er al jaren!

Debbie Bronkhorst
28 augustus 2022

Altijd snel en altijd lekker! Waar ik bij veel bezorgende restaurants vaak langer dan de aangegeven tijd moet wachten, is Vleutens Paleis altijd sneller dan verwacht. Eten is dan nog goed warm en van een constante en goede kwaliteit. Ga zo door! 👍🏻

Joris
25 augustus 2022

Supersnelle bezorging. 🚴🥡🥢. Was een half uur eerder dan de verwachte tijd!

Esther van Hees
24 augustus 2022

Bezorging en kwaliteit van het eten helemaal prima!

Rudi
19 augustus 2022

Weer ouderwets héérlijk gegeten. Temperatuur was goed. Bezorging keurig optijd en het eten hmmmmmmm

Danyel
18 augustus 2022

Even geen zin om te koken, twee halve porties gehaald en waren heerlijk. Echt grote stukken vlees en mooie glanzende groentes erbij en dat voor nog geen twee tientjes, inclusief kroepoek!

W.M
11 augustus 2022

Op tijd geleverd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita Schurgers
7 augustus 2022

Wij hadden verzocht om onze bestelling om 18.00 uur te laten bezorgen. Helaas kwam de bezorgen al om 17.35 uur en waren wij nog helemaal niet klaar om al aan tafel te gaan, dus heel vervelend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

cja
6 augustus 2022

Lekker, goede temperatuur, keurige hoeveelheid en nette prijs.

nellie freen
6 augustus 2022

weer geweldig gegeten

Hennie
3 augustus 2022

Weer heerlijk gegeten. Weer is wat anders geprobeerd, even lekker als al het andere. Binnen een half uur bezorgd, helemaal mooi.

C.J.J. Oostrum
1 augustus 2022

We hebben weer heerlijk gegeten en alles was nog lekker warm. Voor herhaling vatbaar!

Astrid van Walderveen
30 juli 2022

Bestelproces ging probleemloos, bezorging was heel vlotjes, en lekker gegeten. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Sacha Willemse
28 juli 2022

Volgens mij krijg je punten bij elke bestelling of stempels om te sparen Die zater er bij mijn bestelling niet bij!!

Rudi
25 juli 2022

Heerlijk gegeten

Anoniem
24 juli 2022

Lekker als altijd. Lange tijd niet besteld, maar goed te merken dat de kwaliteit nog net zo goed is. Supersnelle bezorging, dit in tegenstelling tot veel andere favoriete bezorgrestaurants op dit moment. Dit keer een combinatiegerecht met halve porties, nog steeds meer dan genoeg. Zou fijn zijn als ook het broccoli groentegerecht te kiezen was. De Tjap-tjoj zorgde voor de nodige groente.

De jager
23 juli 2022

Heerlijk en warm

Bernd
23 juli 2022

Bedankt voor de kroepoek.

Rudi
22 juli 2022

Heerlijk gegeten

Peter van den Brink
18 juli 2022

Hoe nostalgisch was het: "wilt u er sambal bij?". Als ik het op de bestelling zet, krijg ik geen reactie (en ook geen sambal). Sambal apart bestellen is ook niet mogelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudi
15 juli 2022

Heerlijk gegeten!!!!

Cis
11 juli 2022

Loempia was dit keer super! Vorige keer te snel uit frituur in zakje gedaan. Dreef in het vet. Maar dit keer was mihoen Singapore flauw van smaak. Was gewone mihoen met een beetje kerrie voor de kleur.

Silvia
10 juli 2022

Snel geleverd en ook lekker zoals we gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

willem adrianus freen
10 juli 2022

het was weer geweldig

Frits Van den Berg
5 juli 2022

Wij zijn zeer tevreden over zowel de kwaliteit van het eten als de bezorging. De porties zijn groot en de smaak van het eten is heel goed. Wij bestellen regelmatig en de bezorging is altijd heel stipt op tijd of 5 minuten vroeger dan verwacht wat heel fijn is

Noor
4 juli 2022

Snelle bezorging en weer lekker gegeten

Dirk
4 juli 2022

heerlijk en in 20 minuten bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudi
1 juli 2022

Héérlijk gegeten!!!

yvonne bus
26 juni 2022

Vandaag weer een bestelling gedaan en het was weer precies op tijd! Alleen ipv de 2 bami die besteld was kreeg ik 1 nasi en 1 bami. Even gebeld en werd gelijk snel daarna na geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

yvonne bus
19 juni 2022

Zoals altijd weer erg lekker en precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boss
19 juni 2022

Als vaste klant moet ik helaas zeggen dat de bestelling ca 20 minuten te laat en incompleet kwam. Is later aangevuld. Was het te druk of is dit de trend van 2022?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudi
18 juni 2022

Buikje vol gegeten

Sijmen
17 juni 2022

Snelle bezorging en eten was goed en lekker warm, top

Fam Meijer
14 juni 2022

Heerlijk eten Bezorging op tijd

.
13 juni 2022

The meat was hard and quality very bad. We literally threw the meats away.

Bart
8 juni 2022

Het was heerlijk!

Vreugdenhil
4 juni 2022

Altijd snelle bezorging wat ik echt heel fijn vind. Lekkere gerechten en ideaal is de optie om combinaties te maken, zo voorkom je dat je veel te veel bestelt maar kan toch iedereen in het gezin zijn favoriete gerechten bestellen.

Ludi
31 mei 2022

Weer heerlijk gegeten!!!

Bernd
30 mei 2022

Prima eten voor een goede prijs.

M
23 mei 2022

Lekker, snel bezorgd,goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudi
21 mei 2022

Wéér héérlijk gegeten. Vriendelijke bediening en survice

Trudy
19 mei 2022
Rob
19 mei 2022

Babi pangang was redelijk droog, de fou yong hai zou met kip zijn maar die niet gezien en het ei was veel te dik maar de Chinese bami was prima. De bestelling was er zeer snel.

Judith
19 mei 2022

Iedereen in het gezin kreeg rect buikpijn na het eten.

Simon
18 mei 2022

Snel geleverd en eten was top!

rudi
18 mei 2022

heerlijk gegeten een echte aanrader.

Frits
17 mei 2022

Uitstekend maandmenu met grote porties. Bezorging was op de bedoelde tijd

Sijmen
10 mei 2022

Bestelling wel iets (bijna een uur) later afgegeven, maar eten was prima in orde, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophia
10 mei 2022

Mooie poties, goed en warm verpakt en geleverd. Kipsaté lekker mals, alleen gebakken banaan wat bleek, zacht mag krokanter!

Joris
8 mei 2022

Bestelling kwam een half uur later dan verwacht. (Dit was ruim 1,5 uur later dan tijdstip van bestellen met ‘zo spoedig mogelijk’.) Zou fijn zijn geweest als we op de hoogte gehouden waren van verlate tijdstip van bezorgen. Het eten was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lida Slootjes
4 mei 2022
Toontje
1 mei 2022

Het was weer super. Alle gerechten een heerlijke smaak en eigen aangepaste saus. Tot de volgende keer

Louis 12
30 april 2022

Heerlijk eten, goed vlees, vol van smaak. Levering precies op tijd

yvonne bus
30 april 2022

Zoals altijd weer erg lekker en altijd op tijd! Maar wat ik hier ook terug lees mag het inderdaad wat warmer geleverd worden.

Rudi
29 april 2022

Weer heerlijk gegeten écht een aanrader!!

Moortje
27 april 2022

Smakelijk eten zoals ik dat gewend ben van het Vleutens Paleis

Kees
24 april 2022

Top super heerlijk eten snelle bezorging ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin Jongeneelen
24 april 2022
Steenbergen
24 april 2022

Eten kan wel warmer, wel goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jacq verbeek
18 april 2022

het eten was op tijd klaar, goed warm, en heerlijk mals vlees geen vette hap dus echt helemaal top

Rudi
7 april 2022

Wederom heerlijk gegeten. Groente was lekker knapperig en vers!!! Als extraatje kroepoek meegekregen!

Jos van Kuik
4 april 2022

Ik had gevraagd om de saus van de babi pangang apart te doen en niet over het gerecht te doen. Helaas zat De saus toch gewoon door de babi pangang. Jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

yvonne bus
3 april 2022

zoals altijd weer heerlijk en precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
3 april 2022

Helaas ontbraken de mini loempia’s

Rudi
2 april 2022

Lekker gegeten weer heerlijk de groente was lekker knapperig verser dan vers kan het niet!!!

v Hunnik
28 maart 2022

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rik
27 maart 2022

Het is altijd goed geregeld hier. Eten is vers, goed bereid en komt altijd warm aan.

Boss
27 maart 2022

Als vaste klant Heeeeeel erg tevredem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudi
22 maart 2022

Het eten was heerlijk en de groente was kraak vers. Voor herhaling vatbaar!!!

giny van dder lugt
21 maart 2022

het was heerlijk en rond de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van laaren
21 maart 2022

Lekker warm en heerlijk eten en mooi op tijd .super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
16 maart 2022

Zeer snelle levering, eten heerlijk (zoals altijd) en goed qua temperatuur, leuke aardigheidje is de gratis kroepoek vanwege rechtstreekse bestelling bij Vleutens Paleis.

cornelis jan van t klooster
13 maart 2022

ETEN WAS KOUD NIET TE ETEN ZAT GEEN SMAAK AAN HET VLEES EN BAMIE HEB HET NA HET PROEVEN IN DE KLIKO GEDAAN VORGE WEEK WAS HET ETEN OOK AL KOUD VIER KEREN ER VOOR WAS HET ETEN PRIMA CJ VAN T KLOOSTER

Henk
12 maart 2022

Geen opmerkingen was weer super.

Toontje
9 maart 2022

Super lekker gegeten. Wat een kwaliteit en snel bezorgd🤩

Manon
7 maart 2022

Wederom heerlijk gegeten, de nasi bij het combi gerecht was niet geleverd, maar na een belletje werd deze binnen 15 minuten alsnog geleverd. Top service en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.Brons
7 maart 2022

Heerlijk eten prima bezorging mooi op tijd👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
5 maart 2022
HZ
4 maart 2022

Weer prima in orde, en keurig op tijd

Peter van den Brink
27 februari 2022

Alles was prima in orde

Van den berg
25 februari 2022
Wilma
25 februari 2022

heel goed eten, lekker mager vlees en heel smakelijk! Ook de kroepoek was heerlijk!

Christina Tay
22 februari 2022

goede kwaliteit met een redelijke prijs

Anoniem
20 februari 2022

Eten had de traditionele smaak. Voor af en toe erg lekker en Vleutens Paleis is voor mij de beste "Chinees" in de regio. Bezorging viel dit keer wel tegen. Het extra half uur vond ik niet erg. Vervelend was dat het hele tasje vol zat met kleverige saus. Elk bakje was vettig en vies. Vervelende start van de maaltijd. s.v.p Deze bezorger leren hoe het hoort en de bakjes misschien iets beter sealen. Ben dit niet gewend van jullie.

HZ
14 februari 2022

Was niet erg warm, jammer??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mats
13 februari 2022

Maandmenu erg lekker en keurig op tijd bezorgd!

Peter & Ank
13 februari 2022

Uitstekend, erg lekker en mooi op tijd. Integenstelling tot vorige 2x nu ook alles compleet. PRIMA !

yvonne bus
12 februari 2022

Wij bestelde voorheen altijd bij dong hui maar omdat deze altijd te laat leveren zijn we over gestapt naar Vleutens paleis. En wat hebben we hier goed aan gedaan. Leveren zo goed als altijd op tijd en het eten is altijd even lekker,en tegenwoordig zit er ook een aardige zak gratis kroepoek bij. Top Chinees is dit!

Fiona de Vries
7 februari 2022

het eten was weer lekker dank jullie wel

KEES van t klooster
6 februari 2022

HEEL GOED ETEN GOEDE SERVICE

Rob
4 februari 2022

Kwaliteit, zoals altijd, heel goed! Bezorging iets te laat, maar daar kan de bezorger niets aan doen. Het zal wel druk zijn geweest. Ik ben tevreden en blijf klant.

Henk
31 januari 2022

Was weer uitstekend. Een tip zet ook witte rijst op het menu net zo als nasi en bami

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans vesteeg
29 januari 2022

De nasi en de sauzen waren in beginsel ok de loempia bagger vet de olie droop er uit het eten was niet echt warm. Maar minder dan lauw. Tov in restaurant eten wat altijd goed is voel dit beetje veel tegen. Maar goed volgende keer beter denk ik dan maar

Zonneveld
29 januari 2022

Prima en lekker eten, echter klopt de besteltijd totaal niet. 18.45 uur aangegeven en word bezorgd om 18.15 uur!!

Marcel Marbus
28 januari 2022

Vers, warm, goede smaak, netjes verpakt en goed op temperatuur

M. Ketel
28 januari 2022

Heerlijk eten, supersnel thuisbezorgd.

Van den berg
24 januari 2022

Was weer heerlijk

P.Bleijenberg
24 januari 2022

prima verzorgd en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B. van den Eertwegh
24 januari 2022

Geweldige service. Top!!!!!

An
22 januari 2022

Bezorging prima en optijd Eten goed en heel lekker

An
22 januari 2022

Bezorging prima en optijd Eten goed en heel lekker

Rene Mulder
17 januari 2022

Waren zeer ontevreden. bami koud echt koud, alleen de krupuk goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dw v leur
15 januari 2022

Het was prima. Het is voor herhaling vatbaar.

P.gerritsen
11 januari 2022

Babi pangang niet lekker

Mia de Bruijn
9 januari 2022

Heerlijk gegeten goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
9 januari 2022

Alles stond netjes op tijd en heerlijk warm voor ons klaar. Uitstekende service! Bedankt lieve mensen.

Michel Burger
6 januari 2022

Ik vind het al jaren een goed restaurant

Monique
6 januari 2022

Altijd lekker Fijne vegetarische gerechten en heerlijke groentegerechten. Ik kon via de website helaas de broccoli met knoflook niet met witte rijst bestellen. Dat is jammer.

Mark
4 januari 2022
HZ
3 januari 2022

Alles weer prima

W.A. Vos
2 januari 2021

Het smaakte zoals gewoonlijk prima, keurig op tijd bezorgd en fijn dat ze het konden bezorgen in Maarssenbroek.

Michel
2 januari 2021

Super lekker alles

P Schoemaker
28 december 2021

Heerlijk gegeten. Had echter eten besteld om 18.20 en kreeg het al om 17.52. Kwam net binnen maar kans was groot dat ik dan nog niet thuis was. Had niet voor niets 18.20 als bezorgtijd aangegeven

Tessa koopman
24 december 2021

Lekker hoor. Gewoon doen.

Gerda brugman
20 december 2021
Jan Sangers
19 december 2021

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Snelle bezorging. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

yvonne bus
18 december 2021

Was zo als altijd weer super goed en lekker, en precies op tijd geleverd!

Dijkstra
18 december 2021

Super snelle levering top bezorger

Jeroen
17 december 2021

De bezorging was vrij sbel, zelfs binnen de aangegeven tijd. En het eten was prima, zoals we verwachten bij dit restaurant.

boss
17 december 2021

Mihoen dit keer wat minder op smaak Voor de rest goed als altijd

Olga
16 december 2021

This time the quality was very disappointing. We are the clients for years, but never had such bad food. Everything is super salty, too much pepper. No taste. Impossible to eat. Need to through away 50 euro.

M.kraan
13 december 2021

Loempia,s waren weer heerlijk, bezorging ging niet helemaal lekker maar kan een keertje gebeuren, normaal geen klachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steenbergen
12 december 2021

Eten had warmer gekend bezorging duurde nu wel erg lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
12 december 2021

We hadden her maandmenu. De kip in ketjapsaus is heerlijk:mals vlees en knapperige groenten. De mini-loempia’s waren minder lekker dan anders, er zat een soort puree in. Babi-pangang is altijd lekker: zoet, niet scherp en lekker knapperig vlees.

Gresnigt
5 december 2021

De bezorger was heel vriendelijk, maar bestelling kwam een half uur later dan aangegeven tijd. Na een mailtje dat de bestelling onderweg was, duurde het nog 25 minuten voordat bezorger er was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koning H
3 december 2021

Prima portie, heerlijk eten

MvZ
30 november 2021

Eten doorgaande goed, echter steeds minder voor het zelfde geld. Als vb de aanvullende bami en nasi zaten voorheen in grotere bakken, nu dus in kleinere bakken en dat scheelt aanzienlijk.

F
29 november 2021
T brins
29 november 2021

Lekker eten en mooi optijd afgehaald

yvonne bus
27 november 2021

Wederom heerlijk gegeten en heel belangrijk het eten kwam precies op tijd! Wat zijn wij blij met dit restaurant!

Edwin van Keulen
27 november 2021

Wederom genoten van een heerlijke maaltijd, de bezorger was keurig op tijd en zeer vriendelijk. Ik hoop dat als ik verhuis deze chinees ook bezorgd in Vleuterweide. Ik ben zo enorm tevreden met de kwaliteit die zij leveren dat is echt een compliment waard.

Fred
24 november 2021

Saté kambing is topper, verder alles lekker vers en warm!

Ivette
22 november 2021

Al verschillende keren besteld, snel geleverd en maaltijd goed warm. Ik mis alleen het kleine bakje sambal en/of de ketjap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
21 november 2021

Te laat bezorgd Het eten was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erika de Coo
20 november 2021

Bezorging was in orde, maar werd pas 25 minuten nadat mail dat bestelling onderweg was bezorgd.

yvonne bus
20 november 2021

Wij hebben hier nu voor het eerst besteld, normaal bestellen wij altijd bij dong hui maar omdat deze altijd veel te laat levert zijn we nu hier terecht gekomen. En ik moet zeggen jullie hebben er een klant bij. Wat een super lekker eten en ook de levering super op tijd!!

Kevin Mol
20 november 2021

Het eten was weer fantastisch! Helaas ontbraken de loempia’s bij de bestelling, alleen de saus zat erbij, maar dat kan gebeuren.

Si
18 november 2021

Lekker

Mia de Bruijn
15 november 2021

Snelle levering lekker warm Goed van smaak

Mark
14 november 2021
P. Versteeg
13 november 2021

Echt een super snelle bezorging. Lekker eten!! En zit in handige magnetronbakjes, zodat ik, wat over is, later makkelijk op kan warmen.

V d Berg
12 november 2021
Wim van de Pol
10 november 2021

Vlees lekker nasi goed

Astrid Kers
7 november 2021
Brigitte kilian
7 november 2021
Ron
6 november 2021

Lekker eten hoor

Rob
6 november 2021

Prima gegeten, bezorging keurig op tijd.

Erik
5 november 2021

Altijd goed eten en goede service.

Sabine
4 november 2021

Precies op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten.

Yvonne
29 oktober 2021

Wij hebben heerlijk gegeten. Het eten werd netjes op tijd bezorgd en was goed warm. Er was een klein foutje gemaakt, maar dit werd netjes en heel snel opgelost. Wij zullen hier zeker nog een keer bestellen.

Martijn
29 oktober 2021

Snel, lekker en veel!

Tijmen
28 oktober 2021
Debbie Vermeulen
27 oktober 2021

Snelle levering en zeer vriendelijke bezorger. Aanrader

Cisca v Oostrom
25 oktober 2021

Het eten was niet erg warm..

Ronald Rietveld
25 oktober 2021

Zoals altijd is de kwaliteit van het eten enorm hoog. Het eten is goed en het smaakt ook heerlijk. Maaaaaar zoals altijd is de bezorging weer eens niet helemaal goed gegaan. Ten eerste zo'n 20 minuten te laat maar daar is mee te leven op een drukke zondag maar ten tweede blijkt wederom de inhoud van de bestelling niet te kloppen. In plaats van nasi en bami kregen we twee keer nasi geleverd. Dit gaat echt te vaak fout in ieder geval bij ons, terwijl we ook nog extra betalen voor de bezorging. Volgende keer maar weer zelf afhalen en goed controleren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inez
24 oktober 2021

Een kwartier te laat, dat zijn we eigenlijk niet gewend van Vleutens Paleis

HB
19 oktober 2021

Lekker, de broccoli is een topper. Nasi goreng compleet is goed. Bezorging snel en de bezorger erg vriendelijk, geef me maar een abonnememt op hem ;). De beste "Chinees" uit de regeio. Gewoon altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elz
17 oktober 2021

We bestellen hier vaker want het is altijd prima, maar vandaag was het net iets minder dan normaal. De ossenhaas minder mals, de mihoen te hard en de kipsate was het ook niet helemaal. Jammer, volgende keer beter.

cornelis jan van t klooster
5 oktober 2021

u heefd er een nieuwe klant bij

O.R.Baumgarten
4 oktober 2021

ik heb gevraagd om extra sambal, niet gekregen. slordig. nasi mag wel een beetje pit en kleur hebben. over het algemeen, lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans Stols
4 oktober 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E K.
3 oktober 2021

Het eten is goed van smaak en erg veel. Wij hadden online besteld, maar er bleken 2 bestellingen met dezelfde boekingnummmers te zijn, waardoor onze bestelling niet klaar was op het juiste tijdstip. Er werd wel excuses aangeboden door de medewerkster. Misschien een punt van aandacht....

Zonneveld
1 oktober 2021

Lekker eten, sneller bezorgd dan je verwacht

marcel
30 september 2021

Lekker en precies optijd!

Isabelle
26 september 2021
kilian
25 september 2021

niet op aan te merken, lekker eten en goede bezorging

-
23 september 2021

Altijd lekker eten en supersnelle bezorging!

Erwin
21 september 2021

Lekker eten. Wel heel grote porties.

Henk
20 september 2021

Wederom heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
12 september 2021

Lekker en altijd op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B. Kilian
11 september 2021

Lekker gegeten, was prima👍

Emer
10 september 2021

Lekker! Met name de ossenhaas in zwarte peper saus smaakte super, erg mals vlees! Mooie porties ook. Niets te klagen ….

Mia de Bruijn
5 september 2021
Ivette
4 september 2021
Henk Peek
4 september 2021

heerlijk maandmenu goed verzorgd heerlijk gegeten

ToJoQuist
31 augustus 2021

was meer dan genoeg en erg lekker.

Christina
22 augustus 2021

reasonable price with good quality. good customer service

Otto
20 augustus 2021

lekker eten voor een goede prijs

Mieke
16 augustus 2021

Keurig snel geleverd, warm, lekker van smaak... Behalve de gebakken banaan, voos, zacht en bleek niet of nauwelijks gefrituurd, dus Weggegooid! Zonde van het eten waar je zo'n zin in heb!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
13 augustus 2021

Het maandmenu was totaal niet lekker Erg jammer

Gert Jan van Veen
12 augustus 2021

Verrassend goed

Manon
9 augustus 2021

Eten is altijd heerlijk. Maar helaas wordt er niet goed opgelet wanneer iets vegetarisch moet zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
1 augustus 2021

De kwaliteit is prima, maar nu jullie niet meer in postcodegebied 3544 bezorgen, denk ik dat we voortaan ergens anders zullen bestellen.

Mia de Bruijn
30 juli 2021

Heerlijk gegeten en goed warm

Lydia Kirpensteijn
30 juli 2021

Wij hadden t maandmenu en t was heerlijk!!!

Boss
25 juli 2021

Goed op smaak, temperatuur etc.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mats
19 juli 2021

Maandmenu was weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid Vogelzang
18 juli 2021

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HZ
12 juli 2021

Weer goed eten en super op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
9 juli 2021
Johan
7 juli 2021

Top, top, top!

Jolanta
5 juli 2021

Lekker eten maar voor mij en anderen was het eten echt veel veel te zout. Zelfs mijn groenten gerecht zoals (broccoli) was super zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan&Ann
1 juli 2021
Saskia Baak
1 juli 2021

Lekker als altijd!! En vriendelijk personeel.

Anoniem
28 juni 2021

Op tijd, goed en smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
27 juni 2021

2de keer dat we hier bestellen. Ik vond het eten tegenvallen. Alles wat krokant moest zijn was slap. En erg vettig vlees in de gerechten. Voor ons zoontje nog wat patat erbij besteld, dat was helemaal niet te doen. Jammer, we gaan het de volgende keer ergens anders proberen. Bezorging was overigens net als de eerste keer sneller dan verwacht / aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans De Goeij
27 juni 2021

Bewust online besteld en dan nog 15 minuten te laat klaar. JAMMER

Mia de Bruijn
25 juni 2021
Henk van Plateringen
21 juni 2021

Mogelijkheid bieden om ook witte rijst bij een gerecht te bestellen zou heel fijn zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

San
20 juni 2021

We hadden veel verschillende gerechten en alles was heerlijk !

R Ruimschoor
18 juni 2021

Goede kwaliteit en snel geleverd 👍

A. Pols
17 juni 2021

Wat een geweldige service!! In de mail stond een vrij late bezorgtijd, na een telefoontje en de belofte dat ze hun uiterste best gingen doen stond hier 15minuten later het eten op tafel. Bedankt!!!! Uiteraard was het weer heerlijk, we hebben weer genoten

Silvia
17 juni 2021

Zoals we gewend zijn is het allemaal goed verzorgt en wat ook erg belangrijk is....het was ook lekker

Hans
14 juni 2021
Theo
5 juni 2021

Lekker eten, snel bezorgd

Jacob
31 mei 2021

Heerlijk eten, goed verzorgd!

Ronald
30 mei 2021

Ik ga toch maar weer afhalen i.p.v. laten bezorgen. Ondanks dat de bezorger op de fiets een kwartier eerder kwam dan de afgesproken tijd was het eten al enorm afgekoeld en in het bijzonder de loempia speciaal. De kwaliteit is normaal gesproken prima en de service in het restaurant ook. Ik ben gewoon geen fan van "warm" eten laten bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MJ
30 mei 2021

Maandmenu prima! Goede prijs kwaliteit verhouding. We bestelden nog een bak mihoen goreng met garnalen erbij voor 16 euro. Vonden we erg aan de prijs voor 8 gepelde garnalen met mihoen. Bezorging was goed, snel ook.

Schaik
30 mei 2021

Wederom weer heerlijk gegeten

Wee
26 mei 2021

Lekker gegeten en op tijd geleverd.

HZ
25 mei 2021

Alles wederom goed

Bossaert
24 mei 2021

Complimenten, goed op smaak Neem de kip in saus. Bij veel restaurants flauw van smaak hier heerlijk gekruid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
23 mei 2021
Henk van Wijk
20 mei 2021

Prima eten

Manon
17 mei 2021

Eten is zoals gewoonlijk heerlijk. Echter vraag ik elke x dat 2 bakken nasi vegetarisch is en 1 niet, maar krijg elke x alles vegetarisch. Dat is jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
16 mei 2021

Heerlijk gegeten , bezorging prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.van eijk
16 mei 2021

Zeer op tijd en goed warm en zeer goed bereid..toppie

Just c
15 mei 2021

Gember overheerste in het sausje Van de babi en ajam pagang... Saté saus erg dun ... bami was verder wel oke... helaas veel weg gegooid...zonder van de 30 euro

CB
15 mei 2021

Loempia’s zijn heerlijk! Online besteld, opgehaald op afgesproken tijd. Vriendelijk personeel. Aanrader

G.Hansen-Struiksma
14 mei 2021

Na lange tijd weer een bestelling geplaatst,en op de geplande tijd corona veilig opgehaald,het eten was heerlijk,voor herhaling vatbaar.

Cornelis Mulder
13 mei 2021

Prima en op tijd klaar

Fam
10 mei 2021

Goed verzorgd en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rien van der Meer
10 mei 2021

Zoals altijd prima. En betaalbaar.

Edwin
10 mei 2021

Het eten was weer erg lekker, mijn complimenten. Jammer was dat deze keer de bestelling 45 minuten na de afgesproken tijd kwam. OP zich niet erg maar stuur dan geen mail dat het eten onderweg is. En als het wat later wordt ivm drukte, bel of mail dan even. Zeker als je nog kleine kinderen heb is het handig om te weten als het allemaal wat later wordt. Verder is het eten altijd erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
10 mei 2021

Voor de tweede keer was de bestelling drie kwartier later dan afgesproken, ook was maar de helft van de bestelling aanwezig, zodat het nog een kwartier duurde voordat alles er was en we konden gaan eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
10 mei 2021

Goed eten. Bezorging mooi op de afgesproken tijd. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
9 mei 2021

Prima

De jongh
8 mei 2021

Was weer heerlijk, top Chinees met snelle bezorg service, binnen 20 minuten aan de deur

W.A. Vos
7 mei 2021

Voor de eerste keer een maandmenu besteld. Het is ons goed bevallen. Je eet het niet de hele avond zoals je bij sommige Chinese restaurants nog wel eens hebt. Bij de babi pangang overheerst iets teveel een 'citroengras' smaak. Maar dat is een kwestie van persoonlijke smaak. Ik kom hier zeker een volgende keer terug.

G van Hutten
4 mei 2021

Het eten was erg lekker, wel jammer dat de kroepoek er niet bij zat, die was wel besteld en betaald.

v Vliet
3 mei 2021

Netjes op tijd bezorgd. Het eten was ook goed op temperatuur. Alleen jammer dat ze de kroepoek vergeten waren. Had ik wel betaald. Maar ja, voor 3 euro ga ik niet bellen. De kwaliteit van het eten is er altijd goed!! Goed restaurant om bij te bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
2 mei 2021
Teus van Capelleveen
2 mei 2021

goede service t.o.v. bestelling, op juiste tijd bezorgd, prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bls
27 april 2021

Bezorging was 35 minuten te vroeg. Hoewel beter dan te laat, maar wij waren er nog niet klaar voor en daardoor was het niet meer zo warm

Yu
27 april 2021

Matige kwaliteit...koe loo kai hoort knapperig te zijn, maar het werd zacht geleverd. Kip saté was ook taai. Bezorger was hier op tijd

Henk van Plateringen
27 april 2021

Het was de eerste keer maar zeker niet de laatste. Het eten was heerlijk en warm en kwam ook op het afgesproken tijdstip. Super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny Nieuwenhuijsen
19 april 2021

Heerlijk eten snelle service eten was optijd